Historijat Fabrike Namještaja 

 

Naša historija počinje 1996. godine i od tada je naš rad inspirisan ljepotom i kvalitetom. Od samog početka trudili smo se da definišemo ciljeve koji su doprinijeli razvoju uspješne kompanije. Fabrika namještaja Kalea_ORG inspirisana je idejom da proizvodi kvalitetan namještaj po najnovijim trendovima, na osnovu čega smo izgradili prepoznatljiv brend na tržištu.

Misija kompanije Kalea_ORG je da se prilagođava zahtjevima kupaca u skladu sa modernim stilom življenja.

Fabrika namještaja Kalea_ORG je jedna od vodećih kompanija koja proizvodi kako tapacirani tako i pločasti namještaj po mjeri. Trudimo se kupcima ponuditi uvijek više, stalno graditi svoj kredibilitet i imati na umu zadovoljstvo i vjernost kupaca.

Uz kontinuirano unapređenje proizvoda sa vrhunskim mebl štofovima i modernim dizajnom, proizvodimo više od 50 modela tapaciranog namještaja. Nudimo mogućnost izbora mebl štofa i eko kože po želji u 250 vrsta različitog dizajna. Izrađujemo američke plakare, kuhinje, kancelarijski namještaj po mjeri, te pružamo uslugu opremanja dnevnih boravaka, dječijih i spavaćih soba, hotela i restorana. U našim maloprodajnim salonima timovi inžinjera i dizajnera ponudit će Vam najidealnije savjete za kompletno opremanje domova.

Za izradu namještaja koriste se razne vrste drveta, detaljnom obradom na savremenim mašinama, te veliki izbor štofova kao i specijalnih mehanizama Italijanskog i Njemačkog kvaliteta. Cijeli proces proizvodnje popraćen je budnim okom stručnog tima koji je zadužen za vrhunski kvalitet proizvoda.

 

Po završetku izrade, svi dijelovi se zasebno testiraju, nakon čega se pristupa probnom sklapanju proizvoda. Kada su zadovoljeni svi potrebni uslovi, proizvod se šalje željenom kupcu. Tapacirani kao i pločasti namještaj se izrađuje po mjeri i zahtjevima kupca.

 

RADNO VRIJEME
SALON SARAJEVO, MOSTAR, VITEZ, BIHAĆ,BANJA LUKA, JELAH

Ponedjeljak-Subota : 08:00 ~ 20:00

Nedjelja:   10:00 ~ 16:00

SALON NEUM

Ponedjeljak-Subota : 09:00 ~ 17:00

Subota:   09:00 ~ 15:00, Nedjeljom ne radimo

SALON DUBROVNIK

Ponedjeljak-Subota : 08:00 ~ 20:00

Subotom i Nedjeljom ne radimo

 FABRIKA-KONTAKT BROJ: +387 (33) 402-444    Email: info@kalea.ba